Upptäck mer av Sverige

En stor fördel med Sverige är att det passar perfekt för dig som älskar att segla eller njuta av naturen från sin allra bästa sida. Det finns också så mycket att upptäcka från norr till söder och det finns mängder av saker som du kan inkludera på din att-göra-lista. Varför inte spa Åre eller en härlig skidsemester som du kan förströ tiden med när det ändå inte är en passande säsong för att segla på sjöarna i landet?

Seglingen kan vänta

Tack vare Sveriges vackra natur finns det någonting att göra året om. För att du inte ska räkna ner dagarna tills båten kan läggas i igen är det alltid bra att också ha någonting att fördriva tiden med under årets kallare månader. 

Det finns mycket att välja mellan och du kan fortfarande befinna dig på sjön om du till exempel lär dig att åka långfärdsskridskor eller skottar ut en plan på isen så att du kan ta med barnen och spela ishockey. Om du har något kul att fördriva tiden med kommer nästa säsong för segling snart att inledas.

Om du inte kan vänta - Boka en utlandssemester

Men om du verkligen brinner för segling kan det kännas ganska långt bort tills du får ta fram båten igen. Så ett alternativ är då istället att boka in en utlandssemester där du till exempel kan hyra en båt och segla. Det finns alltid en lösning och Medelhavet är perfekt för segling med blått vatten så långt ögat når.