Kombinera seglatsen med lyxiga äventyr

Ibland är det en utmaning att se till att hela familjen är nöjd under semestern. Barnen vill till Skara Sommarland, frun i huset vill gå på spa och herrn i huset skulle gärna segla från den första till den sista semesterdagen. Eller kanske är det frun i huset som älskar segelbåten och herrn i huset längtar ut på golfbanan. Hur det än ligger till går det att tillfredsställa hela familjen om man kombinerar allas favoritaktiviteter till ett enda långt semesteräventyr.

 

Det finns exempelvis många spa hotell längs kusten, vilket gör att man lätt kan stanna till vid ett fint spa och njuta av lite massage, ansiktsbehandlingar och god mat innan man seglar vidare. Man kan också kombinera Liseberg med en seglats i Göteborgs skärgård. Hyr en båt för att uppleva Göteborgs skärgård på allra bästa sätt eller segla från Stockholm till Göteborg! Då kan ni också segla förbi Skagen och ha en riktigt idyllisk svensk seglingssemester som hela familjen kommer att njuta av.

Kort sagt, det finns span, djurparker, nöjesparker och segelrutter i hela Sverige och man kan kombinera allt detta utan några problem för att skapa en sommar som alla kan minnas med glädje. Så det behöver inte vara det ena eller det andra om familjen tar sig an de lediga dagarna som ett riktigt team och samarbetar för att göra alla lyckliga. Vi föredrar så klart segelturer, men vi har vissa i familjen som hellre skulle ligga på en strand och glassa och det kan man alltid fixa.