Andra fantastiska vattensporter

Om du har ett stort intresse för segling kommer du säkerligen också att uppskatta andra typer av vattensporter. Kanot, paddla kajak eller varför inte testa på dykning? Det finns så mycket annat att göra och perfekt att kombinera med en natt på spa i Sverige eller ett besök på en finare restaurang. Fördelen med dessa sporter är att det är betydligt enklare att hitta platser att utöva aktiviteten på och det är också enklare att lägga till intill kajen nära den plats som du vill besöka.

Hyr en kanot eller kajak

Denna mycket rofyllda aktivitet kan utföras överallt i Sverige och du kan upptäcka både Svartån, Vänern eller varför inte paddla i Stockholms Skärgård? Om du ännu inte har testat på att paddla kanon eller kajak så bör denna aktivitet stå näst på listan. Dessutom behöver du inte investera i en kanot eller kajak, på många platser kan du hyra en över dagen och därmed fundera på om det är en investering som är väl värd eller om du inte tycker att det är lika spännande som segling.

Dyk i Sverige

Att färdas på vattnet är härligt och avkopplande, men skulle det inte också vara kul att se vad som gömmer sig under vattenytan? Du behöver heller inte åka särskilt långt. Utmed Stockholms Skärgård och i Bohuslän finns mängder av fina vikar som du kan dyka i och som gömmer på både vrak och ett gediget havsliv. Att inneha ett dykarcertifikat är också en stor bonus när man åker segelbåt. Så vilken vattensport vill du testa på härnäst?